Hrana i piće
Putovanja
Aktualno
Zanimljivosti
Odabrano
Želim više
Kviz
Hrana i piće
Putovanja
Aktualno
Zanimljivosti
Odabrano
Želim više
Preporuke
Upravljaj obavijestima
Prati nas
Impressum
Uvjeti korištenja
Zaštita privatnosti
Politika o kolačićima
Dnevnik.hr
Vijesti
Sport
Showbizz
Lifestyle
Tech
Zdravlje
Zabava
Teen
Tv
Oskarovac i pustolov
Nevjerojatna avantura na brodu od papirusa: Od Maroka do Barbadosa u 57 dana
Posadu su, uz Heyerdahla, činili Carlo Mauri iz Italije, Norman Baker iz SAD-a, Kei Ohara iz Japana, Santiago Genoves iz Meksika, Modani Ait Ouhanni iz Maroka, Yuri Senkjevič iz Sovjetskog Saveza i Georges Saourial iz Egipta.
NASTAVI ČITATI
I ljeti i zimi
Idila na sjeveru Italije: Biser Dolomita koji morate vidjeti barem jednom u životu
Od Istre do Slavonije
Najbolje pizzerije u Hrvatskoj: Mjesta po preporuci čitatelja na kojima ćete pojesti izvrsne pizze
Mur Mur
Kod bajkovitog Ogulina: Drvena kuća na čudesnoj lokaciji idealna za dubinski odmor
Savjeti i trikovi
Što s čim? Začinite meso kao profić i bez greške izvucite najbolje iz svakog komada
15 teških
Kviz općeg znanja: Nema čega nema, od antike do rokenrola
I to se može!
Ražnjići od sira: Recept za iznenađujuće jelo s roštilja koje će oduševiti sve generacije
Ostavljaju bez daha
Od Pule do Dubrovnika: Utvrde s pogledom na more koji nikada nećete zaboraviti
Utvrde na Jadranu ili na putu od Jadrana prema unutrašnjosti pričaju uzbudljive priče o nemirnim bivšim vremenima i stvaraju impresivne slike u kontrastu plavog mora i bijelog kamena.
Možete li ga nanjušiti?
Neobična titula: Poznato je koji grad u Europi najbolje miriše
U svrhu istraživanja, analizirani su čimbenici koji uključujući čistoću, udio cvjećarnica, pekarnica i prodavaonica parfema kako bi svakom gradu dali „ocjenu mirisa“.
Navrh ljestvi
Nije cirkus: Vatrogasna smotra na kojoj možete vidjet drevnu vještinu od koje zastaje dah
Uvijek pali
2 najveće greške koje radimo kad kuhamo i pečemo tikvice
30 godina bez Kišnog čovjeka
Ayrton Senna Forever: Izložba za 15 eura koju mora obići svaki obožavatelj neprežaljene legende
Gudin. pigeria
Svinjarije na splitskom Pazaru: Hrskavi mliječni praščići i druge divote u kojima će se pod krošnjama kestena guštati od ranog jutra
Top!
Kako ispeći savršenu vratinu? Savjeti uz koje se skromni komad mesa pretvara u poslasticu
Ranch Fortuna
Kakva sreća! Steak house na ulazu u Rovinj koji će zadovoljiti i ljude koji nisu pojeli meso već 20 godina
Sezona roštilja
Jedna za sve: Jednostavan recept za marinadu koja radi čuda s piletinom, svinjetinom, tikvicama i tofuom
Život u prirodi
Kadrovi s turskih pašnjaka zbog kojih ćete poželjeti uzeti fotoaparat u ruke
Mnogi pastiri morat će krenuti na naporno putovanje kroz brdovita područja, a sve kako bi prodali svoje proizvode na različitim tržnicama i u manjim selima.
NASTAVI ČITATI
Piletina je užasno skupa
Koliko košta hrana na otoku na kojem ništa ne raste, a postoji samo jedan supermarket?
Dorayaki
Ovako to rade Japanci: Recept za sendvič od palačinki s namazom iznenađenja
Posebna tura
Biste li platili 5 tisuća eura? Uživajte u veličanstvenoj Akropoli bez gužvi i stresa
Prati nas na Instagramu!
Pun ti je kufer uvijek istih priča i tema?
Prijavi se na naš newsletter
i vidjet ćeš da ćemo kliknuti ;)
Prijava
Please
don't
insert text in the box below!