Hrana i piće
Putovanja
Aktualno
Zanimljivosti
Odabrano
Želim više
Kviz
Hrana i piće
Putovanja
Aktualno
Zanimljivosti
Odabrano
Želim više
Preporuke
Upravljaj obavijestima
Prati nas
Impressum
Uvjeti korištenja
Zaštita privatnosti
Politika o kolačićima
Dnevnik.hr
Vijesti
Sport
Showbizz
Lifestyle
Tech
Zdravlje
Zabava
Teen
Tv
Ranch Fortuna
Kakva sreća! Steak house na ulazu u Rovinj koji će zadovoljiti i ljude koji nisu pojeli meso već 20 godina
Vegan u društvu mesojeda obično je 13. prase. Za njega gotovo nikad nema (dobrih) opcija u "klasičnim" hrvatskim restoranima, a pogotovo izvan većih gradova poput Zagreba. I ne, grilano povrće kao glavno i jedino jelo na restoranskom meniju se ne računa.
NASTAVI ČITATI
Resetiranje u zelenilu
Otkriće! Kućice usred Like koje imaju sve što treba za proljetno punjenje baterija u prirodi
Božanstvenog okusa
Lažna pita sa šparogama: Recept mirisno jelo iz pećnice bez kora i brašna
Hedonizam u zelenilu
Preporuka za ručak: Jedan od najboljih restorana u Samoboru (a i šire) ima novi jelovnik na kojem posebno mjesto imaju - slastice Petre Jelenić
Vrijedno, a pusto
Grad Duhova vrijedan stotine milijuna eura: 587 identičnih vila koje godinama zjape prazne
Doručak šampiona
Gladni? Izvolite, skuhali smo novi kviz općeg znanja s 15 slasnih pitanja
Dobre vijesti
Danski revolucionar stiže u Zagreb: Priča o renesansi zelenog otoka koja vraća nadu u bolju budućnost
Mediterraneo bar
Prvi red do mora: Rovinjski kafić u kojem svi žele popiti kavu (ili koktel)
Popiti možete i autorskog Aviatora (Avijatičara) na bazi džina, Fridu Kahlo koja kombinira tekilu, sirup od hibiskusa, limetu i maraschino ili pak Wanderlust u kojem glavnu ulogu igra rum.
S pogledom na Lokrum
Ne mogu mu ništa zlobne kritike: Restoran Edina Džeke koji gosti hvale zbog savršenog pogleda, mesa i koktela
Bez obzira na loše kritike navijača koji restoran Edina Džeke u Dubrovniku nisu ni posjetili, Ezza je zadržao odličnu ocjenu i dalje nastavio skupljati lovorike gostiju koji dolaze uživati u odležanim komadima mesa i drugim specijalitetima s pogledom koji se ne zaboravlja...
Svi u Švedsku
Na meti turista: Eurovizijska euforija povećava interes i broj putnika za Malmo
Legendarni "nebiciklist"
Želite na Olimpijske igre u Pariz biciklom? Pridružite se Mladenu Gaćeši koji kreće u svoju četvrtu olimpijsku avanturu
Pokrovitelj Metro
Nepredvidiva, ali zahvalna namirnica: Splitski restoran u kojem bilogorske gljive imaju važnu riječ
Hram gastronomije
Favoriti su za titulu najboljeg restorana na svijetu, a nikad ne rade subotom i nedjeljom: Chef Disfrutara otkrio nam je i zašto
Za biljkoljupce
Plant market na zagrebačkom Branimircu: Ovaj vikend posjetite najzeleniji festival za ljubitelje biljaka
Od zalogaja iz Kine do naše tune
Što će se moći probati na drugom Asian Street Food Festivalu u Zagrebu?
Kamo za vikend?
Izlet s temom: Upoznajte srednjovjekovni istarski gradić koji je punih 37 dana bio i republika
Belvédère bez pogleda
Tužan prizor omiljenog mjesta imućnih: Hotel koji je ostao bez svoje glavne atrakcije
Nigdje drugdje na svijetu nije se moglo pristupiti tako blizu nekom ledenjaku i k tome još prenoćiti u udobnim sobama s fantastičnim pogledom na ledenu rijeku koja se spuštala duboko u dolinu.
NASTAVI ČITATI
Na visini od 150 metara
Zavirite u luksuzni stan od 100 kvadrata u trupu starog Boeinga 737
Monografija o kojoj se priča
Knjiga koju svi ljubitelji Istre trebaju imati u svojoj biblioteci: Stranice koji vas teleportiraju na zapad Hrvatske
Kreativnost u kuhinji
Što je to emocionalna kuhinja? Pljuska iz tanjura o kojoj se pričalo na Weekend Food Festivalu u Rovinju
Prati nas na Instagramu!
Pun ti je kufer uvijek istih priča i tema?
Prijavi se na naš newsletter
i vidjet ćeš da ćemo kliknuti ;)
Prijava
Please
don't
insert text in the box below!